NYTT ÅR! Nya möljigheter.....

....att tjäna tillsammans;) Som jag redan smsat om så har vi städningen nu på lördag 14/1! Vi ses kl 9.30. Eftersom endast Sara V svarat att hon inte kan, så utgår vi från att vi blir ett rejält gäng och då går det fort! Kafferast inräknat såklart! . Vad jag inte skrev är att vi även har Fik1 på söndag. Fr.o.m nu så är det så att man har både städ och Fik1 samma helg (vilket jag inte fattat). Så har man gjort sitt sen! Skriv här nedan om du kan vara med före eller efter gudstjänsten! .
På tisdag 17/1 kl 18 startar sista delen av Alfa. Nedan följer kommande datum och ämnen. Skriv i kommentarerna vilket ämne du kan ta och om/när vi kan vara hos dig/er. Först till kvarn;) Svara så fort som möjligt så att vi kan planera schemat! .
Tisdag 17/1 Ämne: "HELIG ANDE" Vem:Calle Claesson Vart: Bromsta gård Leder:Mallen
Tisdag 31/1 Ämne:"HUR KAN JAG STÅ EMOT DET ONDA" Vem: Camilla Åberg Vart? Leder:Mackan
Tisdag 14/2 Ämne:"VARFÖR OCH HUR SKALL VI BERÄTTA OM VÅR TRO FÖR ANDRA?" Vem? Vart: Hos Sara och Matthias Leder:Mallen
Tisdag 28/2 Ämne:"HELAR GUD IDAG?" Vem:Rosie  Vart? Leder:Mallen
Tisdag 13/3 Ämne:"VAD SKALL VI HA KYRKAN TILL?" Vem? Vart? Leder: Mallen
Tisdag 27/3 Ämne:"HUR KAN JAG GÖRA DET BÄSTA MED RESTEN AV MITT LIV?" Vem:Sara Viktorsson Vart? Leder:Mallen
Onsdag 8/2 kl 19 har vi vanlig husis hos Åbergs.
Skriv in datumen i din almanacka direkt och svara så fort du kan på detta inlägg! Det gör det SÅ mkt enklare att planera! .
Till sist; Be för Alfaträffarna och våra deltagare! Att det inte bara blir mysiga, trevliga kvällar utan att det också leder till att människor får sina liv förvandlade! Hoppas att du ser fram emot 2012 med den tillförsikt som bara finns hos Gud! Han "kröner året med sitt goda"! Vi ser fram emot ett härligt husförsamlingsår! Det är fantastiskt att få tillhöra en husförsamling, eller hur!? Att få be,umgås och tjäna Gud tillsammans! Vi ses i helgen!

RSS 2.0