15 oktober!

Hallå där kära vänner! Hoppas att ni njuter av det fantastiska höstvädret och laddar sol inför vintern!
Som ni vet har vi ju städningen i kyrkan lördagen den 15 oktober. Visst är vi tacksamma för våra fantastiska lokaler och för det Gud gör i församlingen just nu! Att städa är kanske inte det roligaste livet erbjuder, men vi ser det som en del i att presentera HOPP för Märsta! Eller?;) Vi ses där kl 9.30. Vi tar med lite fika så att vi kan njuta av 11-kaffe tillsammmans!  Nån har redan flaggat för att köpa bort sin del av städningen till mipp.se. Det är såklart en möjlighet om man inte hinner eller kan städa själv. Låt oss redan nu få veta hur var och en tänker göra, så att vi kan dela upp städningen mellan alla i husförsamlingen. Svara här nedan om du kommer den 15/10 eller om du köper tjänsten från mipp. Det kan ju vara läge att kolla med Sussi el Micke redan nu, så att de säkert kan.....
På tisdag ses vi på Alpha kl 18 hos Mattias och Sara. Mallen leder kvällen och Carissa håller i föredraget. Vi har fått en till deltagare som jobbar på secondhand och som vill veta mer om den kristna tron. Fantastiskt! Skriv även nedan om du kommer då, så att man kan beräkna maten. Vi ses!

Alfa fortsätter...

Alfan var mycket trevlig, och den fortsätter på

TISDAG KL 18 HOS MATTIAS & SARA 27/9

Vi börjar med att äta - ta med 20 kr (om du ej har det går det säkert bra ändå)

Meddela till värdarna att ni kommer så att de kan beräkna portionerna.

Välkomna :)

Alfakurs!


KÄRA ÄLSKADE VÄNNER!

TISDAGEN 13 SEPTEMBER KÖR VI IGÅNG MED ALFAKURS.

Alfa är en studiecirkel i kristen tro. På alfakursen behandlar man kristendomens grunder med föreläsningar och diskussioner. Kursen pågår ca tio veckor. Kursen är avsedd för människor som är nyfikna på kristen tro, samt de som är intresserade av att begrunda tros- och livsfrågor och varje deltagare har möjlighet att öppet ställa svåra frågor om den kristna tron.

Detta är alltså ett perfekt tillfälle att bjuda in dina vänner, släktingar eller arbetskamrater!!

VI STARTAR KL 18.00 MED ATT ÄTA TILLSAMMANS och efter detta följer ett litet föredrag med en efterföljande diskussion. 20 kr för maten.

Praktiskt:
Vi gör detta tillsammans i husförsamlingen och hjälps åt med att hålla föredrag och laga mat. Säg till Mallen eller mig om du kan tänka dej att prata, de som ej pratar hjälps åt att laga mat :)

Det ska verkligen bli spännande att se vad Gud kommer att göra dessa veckor!

RSS 2.0