Nytt schema

Hej vänner! När vi i onsdags hade hemmis beslutade vi att i fortsättningen lägga hemgruppen varannan vecka. Vi vill återigen vädja till er att ni meddelar om ni har möjlighet att komma eller ej, det är så tråkigt att skicka sms utan att få svar av dem man skickar till.

Torsdag 12 november
Mantalk kl 19.00 i Haket. Killar, gubbar, pojkar och män. Vi möts i Hope Church för schysst käk, rejält med kolhydrater. Vi får några uppmuntrande och utmanande ord, och så kommer vi att lyfta varandra som män. Låt oss ha mantalk!

Tisdag 19 november
Inside med nattvardsfirande kl 19.00 i Haket
 
Tisdag 26 november
Sisterhood. Vi kommer att pyssla tillsammans i olika stationer till förmån för ett socialt projekt. Vårt pyssel kommer att säljas på julgalan och pengarna går till matkassar för behövande i Märsta. Samtidigt som detta fikar vi och har gemenskap. Kl 19.30 i Haket. Tag med  glasburkar, tomma syltburkar, honungsburkar mm. Vid frågor kontakta Adéle.

Fredag 29 november
Fredagshäng hos Öqvist kl 18.00 Ta med det du vill äta eller mysa med så umgås vi och delar livet.

Onsdag 4 december
Terminens sista hemmis. Mer info kommer...


Onsdag 23

Välkomna hem till familjen Åberg på Hemmis. De ser sååå mycket fram emot att träffa er och ha hemmis. Hör av dej om du kommer, men också om du inte kommer så att de vet att infon kommit fram!

Tiden är som vanligt 19-21

Onsdag 9

Guds Frid
På Onsdag ses vi hos detta fina par kl 19-21,

Det vore fantastiskt roligt om du kom, tillsammans kan vi förändra!

mackan mallen micke camilla

 

Fredag 4

På fredag är vi välkomna till familjen Aavila kl 18-20. Rosemarie bjuder på kycklingsallad, bröd och kaffe. Vill du komplettera med något eget så går det naturligtvis bra!

Kvällen till ära så kommer det även en hemlig gäst! Det vill ni inte missa!

Vi vill även påminna om den insamling som Rosemarie håller till förmån för uteliggare under Klara kyrkas beskydd. Fram till den 4 oktober tar hon emot vuxenkläder i form av underkläder, skor, vanliga kläder, ytterkläder etc. Även hygienartiklar (ej som används tillsammans med vatten) Den 5 oktober åker lasset iväg till Klara.

Tillsammans gör vi skillnad.
 
 
 
 

RSS 2.0