Grillning!

Hello alla!

På onsdag avslutar vi hemmis med grillning hos Åbergs!

Ta med det du vill grilla så håller vi med kol å eld. Camilla kokar potatis och gör en sallad, vill du ha något annat får du gärna ta med det. Tänker att vi alla tar med egen dricka också.

Hundar å ungar är också varmt välkomna :)

Tiden är kl 17.30.

VIKTIGT ATT DU MEDDELAR OM DU KOMMER ELLER INTE!
Camilla vill veta det senast i morgon så att vi vet hur många grillar som behövs, samt hur mycket potatis och sallad som skall göras.

Det vore så jätte-jätteroligt om du har möjlighet att komma.

Hör av dej om du undrar över något. kram


Sista rycket innan sommaren!

Hej på er, nu är det snart sommar, semester och allt vad detta innebär. Vi tar en paus med hemgruppen över sommaren för att sedan dra igång i slutet av augusti el september igen.

Hemmisen ikväll blev tyvärr inställd, men innan vi tar sommarpaus har vi 4 event kvar! (Observera att det är fler bilder i detta inlägg så scrolla ned)

På måndag 20 maj kl 18.00 träffas vi hos Åbergs för att dela ut flyers med inbjudan till familjedagen på det område som tilldelats oss. Alla hemgrupper hjälps åt att dela ut flyers i hela Mästa. Det känns viktigt att alla hjälps åt med detta så att inte typ 3 personer får dela på hela vårat område själva. Kan du ej på måndag är det viktigt att du meddelar camilla eller Adelé så blir du tilldelad några gator. För motivation - Tänk vilken rolig dag för alla barnen! Utdelning skall ske mellan 17-21 maj.
 


På tisdag kl 19 är det Inside i kyrkan. Detta är mötet för oss alla då vi håller oss ajour med vad som ligger framför!
 

Torsdagen 23 blir det härligt häng med alla tjejor/kvinnor/damer i församlingen. Hope Sisterhood! Tiden är 19.30 - missa inte detta tillfälle att mingla med sköna damer i församlingen och bygga nätverk!


Sist men inte minst avslutar vi vår hemmisvår med en grillning hos Åbergs. Välkommen onsdagen 29 maj kl 17.30! Mer detaljer kommer senare men skriv redan nu in det i din kalender så att du inte missar! Välkomna!

Onsdag kl 19

Välkomna till Marcus & Marlene på onsdag kl 19.

Marcus delar ordet.

Meddela till Marlene om du/ ni kommer eller ej.

Välkomna!


Bön- & lovsångskväll!

Nästa hemmis är...


RSS 2.0