Nyårsfestivalen!

Hoppas att ni alla har haft en skön & trevlig julhelg.

Nu blickar vi framåt & det som nu ligger närmast är ju den spännande nyårsfestivalen, ni har väl hört att kvällsmötena nu är öppna för alla?

Kolla in tider på encounter2013.se

Kom ihåg att vi skall hjälpa till med städningen den 2 januari kl 14.30

Önskar er alla ett Gott Nytt År!
.


Tack för i år!

 
Vi vill tacka för det gångna året och önska er alla en underbar Jul,
ett skönt slut på året och en härlig början på 2013!
 
Julkramar till er alla!
 
mackan mallen camilla micke
 

Onsdag 12 december

Hej Kära Ni
 
På onsdag är ni välkomna till Sara på husis. Tid 19-21
Meddela till henne om du har möjlighet att komma eller ej.
 
Tjejer! Glöm ej att anmäla dej till tjej-myset hos Mallen på fredag. Du får basta, göra fotbad eller bara myspysa :) Du kan sms:a henne eller svara här på bloggen.
 
Välkomna!
 

NYÅRSFESTIVALEN

 
Hej alla husisvänner!

Det drar ihop sig för en av de stora höjdpunkterna i år, vår Nyårsfestival; Encounter 2013! Ett hett tips är att inte boka in något annat utan att vara med så mycket du bara kan! Det kommer att bli FANTASTISKT bra både på dagar och kvällar! Nyårsafton utlovas en hejdundrande festkväll som avslutas med bön och lovsång! Vi tänker anmäla oss, gör det du också på www.encounter2013.se

Församlingen har ansvar för städning och vår husförsamling har passet kl 14.30 den 2/1. Ju fler vi blir ju fortare går det! Hör av dig om du INTE kan.

Mackan och jag är frukostansvariga och skulle behöva 5 pers/morgon som kan hjälpa till att bre mackor och dela ut frukostpaket. Det gäller den 1/1 och 2/1. Det vore jättekul om någon i husis är på:) Hör av dig till Agemos isf!

RSS 2.0